Bröllopsfoto på Ekerö med Nina och Johan

Posted | 3 comments

Bröllopsfoto, Ekerö. Jag fick vara med som bröllopsfotograf när härliga Nina och Johan gifte sig i Ekerö kyrka utanför Stockholm. Bröllopsfesten hade dom senare på Rastaholm, en liten ö förbunden med Ekerö via en flytbrygga där Stockholms Seglarsällskaps (SSS) har sitt klubbhus. Både Ekerö kyrka och Rastaholms värdshus är välkända marker sedan tidigare bröllopsfotograferingar jag gjort där.

Jag måste bara få berätta om när Johan, Nina och jag träffades första gången i Nykvarn under lätt kaosartade förhållanden. Vi hade bestämt träff på underbara Mångfaldens hus  i Nykvarn för att äta lunch och prata lite om bröllopsfoto.  Jag som har nära dit slängde mig på cykeln och trampade iväg trots att det var andra januari – hurtigt eller hur!? När jag kom på plats var det till min förvåning  stängt trots att deras hemsida indikerade på att det borde ha varit öppet. Ahhh, lätt panik! Vad göra nu? Hur många andra restauranger har öppet i Nykvarn? Hur tar jag mig i så fall dit utan bil? Vad säger jag till det blivande brudparet? När jag stod där o knappade med iskalla fingrar på min telefon för att försöka hitta någonstans att luncha så dök Nina o Johan upp som räddande änglar. Jag förklarade läget och dom tog det med ro. Jag fick hoppa in i deras bil och vi kryssade genom Nykvarn i jakt på mat. Lunch fick vi också till slut om än på ett inte riktigt lika charmigt ställe som planerat.

Konstigt nog så vågade dom boka in mig som bröllopsfotograf efter den något instabila starten. Modigt Nina och Johan! :)

Nåväl, lika härliga och lätta att umgås med som i kalla Januari var dom i varma Juli på sitt bröllop. Tack underbara Nina och Johan för att jag fick vara med och fota er. Här kommer några bilder från er dag…

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, bröllopsbukett

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

Efter vigseln så bjöds det på en fantastiskt härlig tur med båt från Ekerö kyrka till Rastaholm. Ibland är det extra ‘gött’ att fota bröllop. Nedan ser ni några bilder från turen…

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigselringar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigselringar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, dukning

3 Comments

  1. You post interesting articles here. Your blog deserves much bigger audience.

    It can go viral if you give it initial boost, i know very useful service that can help you, just
    type in google: svetsern traffic tips

  2. Tycker de gjorde ett bra val trots starten!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.