Bröllopsfoto i Stockholm med Malin och Peter

Posted | 0 comments

Bröllopsfoto, Stockholm. Malin kontaktade mig i april och sökte en fotograf till deras kombinerade dop och bröllop. Just det här bröllopet och dopet var lite speciellt då Malin och Peter inte berättade för gästerna att det var ett bröllop de skulle på också. Det tisslades och tasslades lite utanför kyrkan om att de kanske skulle gifta sig också, och särskilt när de såg mig stå där med stor kamera och stort objektiv, men ingen visste säkert. Det var fantastiskt att se när gästerna skulle gå in i kyrkan. Där möttes de av dragspelsmusik och fick program och rispåsar, och förstod vad det handlade om. Man kan väl säga att Peters släkt och vänner från Göteborg reagerade lite mer utlevande än Malins från Stockholmstrakten som tog det mer med ro. Om det säger något om Stockholm och Göteborg ska jag låta vara osagt… :)

Malin, Peter och deras son Leo träffade jag första gången över en lunch i Nykvarn där jag fick visa dem lite vad jag hade att erbjuda, och genast kände jag vilka varma och generösa människor Malin och Peter är. Jag är jätteglad att jag fick vara med och fota deras bröllop och dop, det var verkligen roligt. Ni är underbara!

Måste också bara nämna den fantastiska Stefanskyrkan i Vanadislunden, Stockholm. Inte bara är det en vacker och mysig kyrka, men också för att dom som jobbar där är helt fantastiska. Jag har aldrig någonsin blivit så bra bemött av kyrkvaktmästaren, och lika trevlig, rolig, duktig och karismatisk är också prästen (tyvärr fick jag inte med mig deras namn). Rekommenderas varmt om ni funderar på ett bröllop i Stockholm.

Så här skrev Malin och Peter till mig efter att de fått bilderna, tack underbara ni:

 

Vi både skrattar och gråter glädjetårar när vi tittar på de härliga fotona du tog på vår stora dag! Vi är verkligen så glada att vi valde just dig! :)

 

Här kommer några bilder från Malin, Peters och Leos dag:

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, vigsel

dop, barn

dop, barn

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, familj

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudgum

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brud

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, brudpar

Som ni kanske har läst tidigare i bloggen så gör jag ett litet konstverk till alla mina brudpar under 2014. Jag tar en bild från bröllopet och snickrar ihop något från min egen kreativitet, och det kan bli precis exakt vad som helst. Man kan se det som en kul grej eller en tavla att hänga upp på väggen, det är upp till var och en. Malin och Peters verk är en lek med vattenreflektioner och moln  mot en bakgrund som jag fotat av Pyramiden utanför Louvren i Paris. Några fjärilar smög sig visst in också…

bröllop, bröllopsfoto, fotograf, bröllopsfotograf, konst

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.